Pa-700

Algemeen

De Korg Pa700 combineert een schitterend, stijlvol design met professioneel gebruik. Alle functies die je nodig hebt, liggen binnen handbereik. Een intuïtieve interface helpt je om – ook tijdens het spelen – binnen mum van tijd de gewenste effecten, stijlen en klanken naar voren te halen. De Pa700 is voorzien van Korg’s EDS-X technologie. Dit staat voor Enhanced Definition Synthesis – eXpanded. Een collectie van realistische samples, met moderne en klassieke piano’s, band- en orkestrale instrumenten, elektrische én akoestische instrumenten zorgt ervoor dat deze Professional Arranger een veelzijdige kameraad is, waar jij – en je publiek – jarenlang plezier aan kan beleven.

De Korg Pa-serie

Deze Korg Pa700 is niet de eerste uit de befaamde Pa-serie. Een zeer succesvolle en wereldwijd gerespecteerde serie keyboards en workstations heeft met dit model een schitterende aanvulling. Deze serie staat vooral bekend om de uitstekende geluidskwaliteit en onovertroffen features. De (nieuwe) technologie van Korg mengt zich piekfijn met de rijke historie en kennis die het merk inmiddels heeft opgebouwd. Het resultaat is deze gebruiksvriendelijke Pa700.

Optreden op het hoogste niveau

Dit keyboard is geschikt voor de gevorderde en professionele toetsenisten. De kwaliteit en functies die dit workstation biedt, komen uitermate goed van pas op podia over heel de wereld. Een vol en rijk geluid, snelle overschakelingen, frisse en spannende klanken en niet te vergeten een keurig afgewerkt aanslaggevoelig klavier. Nieuw aan de Pa700 is bijvoorbeeld de KAOSSFX-technologie. Hiermee heb jij de touwtjes compleet in handen tijdens je optreden en kun je met een gerust hart op creatieve en muzikale uitstapjes gaan. De Korg Pa700 heeft een nieuwe standaard gezet voor de hedendaagse workstations.