Pa-700 OR

Algemeen

De klanken uit het Midden-Oosten zijn snel te herkennen, ze klinken fantastisch en ze spelen nog beter. Korg maakt het met deze Pa700 Oriental mogelijk om die klanken ten gehore te brengen. Het keyboard is namelijk voorzien van speciale sounds en stijlen uit die regio van de wereld. Ook vind je op dit keyboard, boven het reguliere klavier, een miniklaviertje. Dit wordt gebruikt voor het spelen van de kwarttoonstoonladders, doe kenmerkend zijn voor de Oriental muziek. De bediening van de Pa700 Oriental verloopt grotendeels intuïtief. Alle knoppen en schakelaars zijn handig ingedeeld, zodat je – ook tijdens het spelen – gemakkelijk de juiste effecten, klanken en stijlen kunt vinden. Korg heeft dit model voorzien van de Korg Enhandced Definition Synthesis – eXpanded technologie (EDS-X). Hiermee ben je verzekerd van zeer realistische samples van onder meer elektrische, akoestische én orkestrale instrumenten.

Spelen op hoog niveau

Dit keyboard is geschikt voor de gevorderde en professionele toetsenisten. De kwaliteit en functies die dit workstation biedt, komen uitermate goed van pas op podia over heel de wereld. Een vol en rijk geluid, snelle overschakelingen, frisse en spannende klanken en niet te vergeten een keurig afgewerkt aanslaggevoelig klavier. Nieuw aan de Pa700 is bijvoorbeeld de KAOSS FX-technologie. Hiermee heb jij de touwtjes compleet in handen tijdens je optreden en kun je met een gerust hart op creatieve en muzikale uitstapjes gaan. De Korg Pa700 heeft een nieuwe standaard gezet voor de hedendaagse workstations.

De Pa-serie van Korg

Deze Korg Pa700 is niet de eerste uit de befaamde Pa-serie. Een zeer succesvolle en wereldwijd gerespecteerde serie keyboards en workstations heeft met dit model een schitterende aanvulling. Deze serie staat vooral bekend om de uitstekende geluidskwaliteit en onovertroffen features. De (nieuwe) technologie van Korg mengt zich piekfijn met de rijke historie en kennis die het merk inmiddels heeft opgebouwd. Het resultaat is deze gebruiksvriendelijke Pa700 Oriental.

 

Tips of opmerkingen over dit product

  • Let op: Dit model betreft de Oriental versie, die speciaal gemaakt is voor muziek uit het Midden-Oosten.