Pa-600

Algemeen

De Korg PA600 is een zeer uitgebreid keyboard met natuurgetrouwe, levendige klanken. Het gerenommeerde Korg heeft hiermee de functionaliteit en belangrijkste klankkenmerken van de PA-serie in een compact en betaalbaar instrument gestopt. Behalve de 950 geluiden en 64 drumkits (u kunt zelf nog meer sounds laden), biedt de Korg PA-600 verscheidene effecten, 360 begeleidingsstijlen, een 16-track sequencer en een heel praktisch kleuren-touchscreen!

De begeleidingsstijlen van de Korg PA-600

De bijzonder overtuigende voorgeprogrammeerde styles kunt u inzetten als automatische begeleidingen. Deze volgen uw spel bijvoorbeeld op basis van de bastonen of akkoorden die u speelt. Opvallend detail is dat u de stijlen geheel naar wens kunt aanpassen én kunt opslaan als gebruikersinstelling (tot wel 1120 presets). Gebruik de Enhanced Guitar Mode 2 voor extra realistische gitaarpartijen! U bedient de diverse functies van de PA600 via de praktische knoppen en het grote aanraak-scherm.

MIDI, MP3 en aansluitingen

Met de PA-600 maakt u niet alleen zelf gelaagde arrangementen, maar speelt u ook MIDI- en MP3-bestanden af. U kunt zelfs de toonhoogte en het tempo van een MP3 variëren, wat het meespelen vergemakkelijkt! Verder kunt u de verschillende partijen in MIDI-bestanden in de vorm van notenbalken bekijken. Met de 2 x 15 Watt luidsprekers klinkt dit alles ook nog eens erg krachtig. U kunt echter ook een hoofdtelefoon of extern audiosysteem aansluiten.