Pa-300

Algemeen

De Korg PA300 is een aantrekkelijke arranger uit de populaire PA-serie. De PA300 ontsluit het aanbod, met boven zich de PA600 en PA900. Maar dit betekent allesbehalve dat de PA300 slecht bedeeld is: alle klanken uit de PA600 zijn beschikbaar. Geluiden die zich kenmerken door een helder, levendig karakter en rijke articulaties dankzij de Real eXperience klankbron. Van piano’s en strijkers tot minder gangbare instrumenten uit allerlei windstreken. Precies wat van een arranger wordt verwacht. Of u nu live als one-man band of in een coverband speelt, of thuis graag werkt aan nieuwe idee├źn of arrangementen: de PA300 maakt het mogelijk tegen een scherpe prijs.

Korg PA300: styles en songs

Prominent is het 5 inch grote kleuren-touchscreen. Navigeren door de verschillende menu’s is zo erg gemakkelijk en doeltreffend. Snel zijn de juiste styles en klanken te kiezen. Er staan 310 preset-styles klaar, waarbij alle muzikale genres worden gerepresenteerd. Met Single Touch Settings zijn per style automatisch de juiste klanken te selecteren. Naast styles kan de PA300 ook MIDI-songs en MP3-files afspelen. Aan de achterzijde sluit u een USB-flashdrive aan en de PA300 kan ermee aan de slag. Audio kan zelfs getransponeerd of van tempo veranderd worden.

Overige eigenschappen

De PA300 is bijzonder licht van gewicht, maar omvat toch alle ingredi├źnten die songwriters en gepassioneerde toetsenisten nodig hebben. De bekende Guitar Mode zorgt bijvoorbeeld voor zeer realistische gitaarpartijen (strumming). Een 16 sporen-recorder is aanwezig, zodat met slechts de PA300 complete arrangementen kunnen worden ingespeeld. De ingebouwde luidsprekers met basreflexsysteem worden aangestuurd door een 2x 13 Watt versterker, waardoor uw spel rijk wordt weergegeven.